Back to All Events

Hanna-Maaria Tuomela - Let's Aperol!

Hanna-Maaria Tuomela on yksi Suomen mielenkiintoisimmista nousevista artisteista. Iltalehden vuoden 2016 musiikkitulokkaiden listalle valittu laulaja on valloittanut radioaallot pehmeällä lauluäänellään Cheekin sinkulla “Sä huudat”.

Hanna-Maaria on tehnyt töitä laulajana ja lauluntekijänä Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös esiintynyt yhteistyössä Suomen eturivin artistien, kuten Antti Tuiskun, Saara Aallon, Emma Salokosken, Scandinavian Music Groupin, Lauluyhtye Viiden, DJRZY:n ja Heavyweight DJ’s:n, kanssa.

Hanna-Maaria kilpaili vuoden 2013 Voice of Finlandissa Elastisen joukkueessa. Lisäksi hän on edennyt Suomen Euroviisukarsinnoissa ja UMK-kilpailuissa finaaliin saakka Diandran, Saara Aallon ja Mikael Konttisen taustalaulajana. 

Laulaja-lauluntekijä valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.