Ruma
Mar
29
9:00 PM21:00

Ruma

Ruma on suomalainen urbaanin musiikkikentän keskushyökkääjä, jonka musiikissa huokuu aitous. R’n’b, hip hop, trap soul, ja urbaani pop ovat tyylilajeja, joiden välimaastossa mies liikkuu yhdistellen rappiä, laulua, ja kaikkea siltä väliltä.

View Event →

Room Full of Hendrix (Jimi Hendrix-tribuutti)
Dec
26
9:00 PM21:00

Room Full of Hendrix (Jimi Hendrix-tribuutti)

Kitaristi-laulaja Juho Pitkänen yhtyeineen esittää Jimi Hendrixin legendaarista materiaalia autenttisella ja oikeaoppisella otteella uudessa Jimi Hendix Tribute Showssa – Room Full Of Hendrix. Kitaristi Juho Pitkänen esitti Jimi Hendrixin roolin suositussa Club 27 -musikaalissa Peacock- ja Aleksanterin Teattereissa. Juho Pitkänen tunnetaan myös Remu & The Hurriganes yhtyeen ex-kitaristina. Jimin hittien lisäksi yhtyeen keikoilla kuullaan myös vähemmän tunnettuja Hendrix-kappaleita, jotka kaikki esitetään alkuperäisiä versioita kunnioittaen.

View Event →
Nahkatakkinen Tonttu (Sampsa Astala)
Dec
15
9:00 PM21:00

Nahkatakkinen Tonttu (Sampsa Astala)

Sampsa Astala on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla, voittamassa Euroviisut vuonna 2006, ja pian tämän jälkeen hän aloitti myös oman uransa eturivissä, ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina. Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa, jossa soittavat myös Niko Hurme (ex-Lordi), Leena Peisa (ex-Lordi) sekä Kaisa Karjalainen (Barbe-Q-Barbies). Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana.

View Event →
Ruma
Aug
18
9:00 PM21:00

Ruma

Ruma on suomalainen Hip Hop-artisti pääkaupunkiseudulta. Historiaa alan parissa riittää ainakin yli kymmenen vuotta, ja Ruma on parhaiten tunnettu yhteydestään tunnettuihin yhtyeisiin ja artisteihin. Sooloura on kuitenkin nousussaan, ja allekirjoittaneena voisin sanoa Ruman olevan yksi Suomen parhaista!

View Event →
Juanma Draven
Jun
2
11:00 PM23:00

Juanma Draven

"My first memories about music take me back to the early 80’s, shortly after I was born, to the songs that came out from the radio that was at my grandma’s home. By the time that decade was coming to its end, I already had a few cassettes of music. In the 90’s, the music TV channels and the CD’s broadened my taste and knowledge of music, not only with music of the 90’s, but also with all that was made before. And then with the new millenium and the new technologies, the amount of music I have listened to has been increased by thousands of songs. 

For me, music is just a fundamental part of my life; I have no idea of who and where would I be without this passion towards music that I have got. For me, every moment has its song, and every song has its moment. 

Nevertheless, it was not until I was 21 years old that I started to play the guitar and sing. I loved music so much that I finally felt the need to know it better and to play the songs that I liked. Since then, I haven’t stopped playing and singing in Spain, where I come from, and in other places where I have lived, like England, Sweden and now Finland. 

During all these years I have taken part in a few bands and have collaborated with a few dozens of musicians here and there, in studio recordings and mostly in live perfomances. In addition to this, currently I sing and play the acoustic guitar in a rock band called Carved in Ashes, making our own music.

And I hope that music never stops playing in the soundtrack of my life."

View Event →
Ruma
May
5
9:00 PM21:00

Ruma

Ruma on suomalainen Hip Hop-artisti pääkaupunkiseudulta. Historiaa alan parissa riittää ainakin yli kymmenen vuotta, ja Ruma on parhaiten tunnettu yhteydestään tunnettuihin yhtyeisiin ja artisteihin. Sooloura on kuitenkin nousussaan, ja allekirjoittaneena voisin sanoa Ruman olevan yksi Suomen parhaista!

View Event →
Mikko Rintanen
Apr
7
9:00 PM21:00

Mikko Rintanen

Mikko Rintanen (s. 3. helmikuuta 1958 Vaasa) on suomalainen muusikko, joka tunnetaan ehkä parhaiten kosketinsoittajana, mutta hallitsee myös kitaran ja rumpujen soittamisen sekä laulamisen.

Mikko Rintanen on vaikuttanut paljon vaasalaisissa musiikkipiireissä ja ollut mukana mm. pop- ja rock yhtyeissä Zotch, Argus ja Rintanen-Gräsbeck Band.

Rintanen on kuulunut muun muassa yhtyeisiin Royals (1978), White House, A-media, Turbulence, Kirka ROCK ja Wigwam (1992-1993) sekä Hectorin kiertuekokoonpanoon. Vando Suvannon albumeilla hän on soittanut myös kitaraa ja lyömäsoittimia.

Rintasen ensimmäinen soololevy Mikko Rintanen Proudly Presents - Faustburger ilmestyi vuonna 2006 ja sen teossa ovat olleet mukana esimerkiksi Maarit Hurmerinta ja Jim Pembroke.

View Event →
Janely
Feb
17
9:00 PM21:00

Janely

Janely on Espoolainen pop/R&B laulaja, joka on jäänyt yleisön mieleen mm. idolsista. Sosiaalisessa mediassa musiikki on levinnyt mainiosti mm. MySpacessa, saaden lähes 200 000 kuuntelua ja Youtubessa mm. 100 000. Selvä tulevaisuuden nimi! Lauloi mm. cheekin uusimmaan musiikkivideon biisin kertsin, sekä esiintyi videolla.

View Event →
BJØRN
Feb
3
9:00 PM21:00

BJØRN

BJØRN is a Helsinki based rock band founded by Bjørn Magnus Suomivuori in 2014.

Bjørn had his first breakthrough in 2015 competing successfully in the 4th Season of The Voice of Finland as a part of rock legend’s Michael Monroe’s team.

A songwriter since his teens, Bjørn’s first written song “I’m Sorry” was played on Radio X3M in Finland in 2001. Pursuing his dream in songwriting and performing Bjørn spent most of his twenties in Australia studying art, writing dozens of songs that have never been officially released until “Waterworks”, BJØRN’s first single was released in 2015.

“Paint My Windows” a song by Bjørn was featured on Australian YouTube in 2008, gathering some attention locally in Brisbane, Australia. Bjørn was also accepted into the Australian Institute of Music in 2007, but in the end chose not to attend.

In 2016 BJØRN released their first EP “Nothing But a Scar” featuring Michael Monroe on three tracks.

In the future Bjørn wants to be a songwriter for other artists as well as a performer. Focusing on guitar driven music, acoustic and electric, but also interested in electro.

Bjørn´s big influences are HIM, Lenny Kravitz, Motörhead, Hanoi Rocks, Thin Lizzy, The 69 Eyes, KISS, Iron Maiden and The Doors.

View Event →
Hannamaaria
Jan
20
9:00 PM21:00

Hannamaaria

Hanna Maaria (Hanna-Maaria Tuomela) on yksi Suomen mielenkiintoisimmista nousevista artisteista. Iltalehden vuoden 2016 musiikkitulokkaiden listalle valittu laulaja on valloittanut radioaallot pehmeällä lauluäänellään Cheekin sinkulla “Sä huudat”. 


Hanna Maaria on tehnyt töitä laulajana ja lauluntekijänä Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös esiintynyt yhteistyössä Suomen eturivin artistien, kuten Antti Tuiskun, Saara Aallon, Emma Salokosken, Scandinavian Music Groupin, Lauluyhtye Viiden, DJRZY:n ja Heavyweight DJ’s:n, kanssa.


anna Maaria kilpaili vuoden 2013 Voice of Finlandissa Elastisen joukkueessa. Lisäksi hän on edennyt Suomen Euroviisukarsinnoissa ja UMK-kilpailuissa finaaliin saakka Diandran, Saara Aallon ja Mikael Konttisen taustalaulajana. 


Laulaja-lauluntekijä valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan. Tuotannossa ovat mukana mm. Suomen ykköstuottajiin lukeutuva Janne Oinas sekä Heavyweight DJ’sin musiikista vastaava Leo Jupiter.

View Event →
Suho Superstar & Friends Beyond
Dec
26
9:00 PM21:00

Suho Superstar & Friends Beyond

The 5 membered pack of sweat loving blues desperadoes are well known faces in Helsinki music scene from groups; Jericho Fuzz, The Flaming Sideburns, The Balls, Riddim Riders, Notkea Rotta,..etc They are now riding to your town to save your party and steal your daughters with strong music containing influences from blues, psychedelic rock and evil country.

View Event →
Sammy Aaltonen
Dec
16
9:00 PM21:00

Sammy Aaltonen

Sammy Aaltonen eli Sami Aaltonen on suomalainen laulaja ja säveltäjä, joka laulaa Private Line -yhtyeessä ja on bändin perustajajäsen. Hän on myös yhtyeen pääasiallinen säveltäjä ja sanoittaja.

Sami Aaltonen toimii myös äänitetuottajana sekä nauhoittajana. Hän on johtaja levy-yhtiössä "Bad Habit Records" ja lisäksi hänellä on oma äänitysstudio Itä-Helsingissä nimeltään "East Sound Studios".

Aaltonen on soittanut kitaraa myös yhtyeissä Arto Muna ja Millennium, Billion Dollar Babes, S-A-D, Georgie Picket In Colours ja Risequad.

View Event →